Ajuntament d'Argentona
En el ple de dilluns, els socialistes demanaran conèixer els detalls de l'arranjament de carrers i voreres, les inversions en la xarxa d'aigua i la instal·lació de dos Pumptrack.
josep arenas

PSC d'Argentona ha anunciat la presentació tres interpel·lacions al govern en el ple municipal de dilluns. Totes fan referència a inversions que el govern va anunciar que es realitzarien amb el romanent de tresoreria aprovat en el darrer ple amb els vots, entre altres, del PSC. Ara els socialistes volen conèixer més detalls d'aquestes inversions. Pel que fa a la referent als arranjaments de carrers i voreres, "la gent té dret a saber si li arreglaran el seu carrer, com es faran aquestes obres i quin abast tindran", afirma el regidor socialista, Josep Arenas.

La segona interpel·lació es refereix a la xarxa d'aigua, on segons Arenas, "s'hauria d'invertir més de dos milions d'euros i ara s'han posat 200.000 euros". Per aquest motiu, els socialistes són conèixer "quines seran les inversions concretes, les zones i com afectarà el servei de l'aigua" entre altres.

La darrera interpel·lació del PSC en el ple de dilluns serà sobre l'anunci del govern d'instal·lar dos 'Pumptrack', un al Cros i un altre a la Font Picant. Els socialistes volen saber quina serà la ubicació exacta d'aquests circuits per a skates i bicicletes, les seves dimensions i el calendari d'execució.

Entrevista a Josep Arenas, regidor del PSC:

Publicat el 01.07.2022