NotÝcies
Publicat el 21.06.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Susanna CastellÓ: 'Volem que el mÓxim de gent acompanyi la flama fins a Can Doro'
Dijous es tallarÓ la carretera entre el Cros i el nucli urbÓ perquŔ pugui arribar la flama
Flama Canigˇ Burriac Runners

S'acosta Sant Joan i no pot faltar la tradicional arribada de la Flama del Canigˇ, que encendrÓ la foguera de Can Doro. Com ja Ús habitual, els encarregats de portar la flama seran el Grup de Muntanya d'Argentona. 

Susanna CastellÓ, una de les organitzadores de l'arribada de la flama, ha explicat a l'A Mig MatÝ que demÓ al migdia marxen en furgoneta al Canigˇ. DesprÚs, aniran en bici, ja amb la flama, fins a Prats de Mollˇ, i des d'allÓ la portaran fins al Cros. CastellÓ destaca que van acompanyats d'un cotxe amb m˙sica i que, per tant, la baixada de 170 quil˛metres "Ús molt divertida". 

La flama arribarÓ dijous a les sis de la tarda a la Plaša Blas Infante del Cros. Aquest any la policia tallarÓ la carretera des del Cros fins al nucli urbÓ per qui vulgui veure l'arribada del Grup de Muntanya i acompanyar-los fins a la Plaša Nova. CastellÓ convida tothom a participar-hi, sigui corrents, en bici o caminant a velocitat rÓpida, i afirma que "el bonic de la flama del Canigˇ Ús que es pugui repartir entre el mÓxim de gent possible". 

A tres quarts de set de la tarda, a la Plaša Nova, els tabals dels Diables acompanyaran la comitiva fins a Can Doro, on es deixarÓ la flama per encendre la foguera de Sant Joan.  

Entrevista amb Susanna Castella, del Grup de Muntanya d'Argentona:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800