Ajuntament d'Argentona
El PP considera que part de les inversions del romanent tÚ la seva marca
Fran Fragoso - abril

El Partit Popular d'Argentona considera que les inversions que es faran amb el romanent de tresoreria responen, en gran part a les peticions que ells han fet al govern. Ho ha dit aquest matÝ el regidor Fran Fragoso en la primera entrevista de la roda polÝtica de juny.

Un cop mÚs, el regidor popular va ser el principal suport del govern en les votacions del ple. Fragoso es mostra particularment satisfet amb la compra d'immobles al cros, amb els arranjaments a la via p˙blica i les inversions a les escoles. Globalment, considera que les inversions derivades del romanent sˇn molt positives.

En altres qŘestions, Fragoso es mostra partidari a la creaciˇ d'un protocol antifrau i reclama la govern que faci mÚs pedagogia per combatre l'incivisme dels propietaris de gossos que no recullen les seves defecacions.

El regidor popular tambÚ s'ha referit aquest matÝ a la qŘestiˇ dels refugiats. Ha explicat que hi ha ciutadans que conviuen amb famÝlies ucra´neses i que ja no poden fer front a l'augment de les despeses que els ha suposat l'acolliment. En aquest sentit considera que l'Ajuntament els ha d'ajudar a trobar una soluciˇ i que, a mÚs, ha d'instar a la Generalitat i l'Estat a fer efectives les ajudes promeses.  

Publicat el 15.06.2022