Notícies
Publicat el 10.06.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Marçal López: 'L'objectiu és repetir el 100% d'aprovats a la selectivitat'
66 alumnes de l'Institut d'Argentona s'examinen de les PAU la setmana que ve
selectivitat

Dels 72 alumnes que s'han graduat de segon de Batxillerat a l'Institut d'Argentona, 66 cursaran la selectivitat la setmana que ve. Les proves d'accés a la universitat es faran el dimarts, el dimecres i el dijous.

Dels 66 alumnes que es presenten, la gran majoria, 47, són de l'itinerari científic-tecnològic. Ja fa anys que la xifra d'aprovats de l'Institut és del 100% i Marçal López, un dels docents responsable de les PAU, espera que aquest any continuï sent així: "no és un repte fàcil per l'alt volum d'alumnes que es presenten, però esperem assolir-lo", reconeix.

A més, l'any passat dues alumnes van rebre la distinció d'honor de la Generalitat. López també diu que és una de les expectatives d'aquest any, sobretot perquè han atorgat dues matrícules d'honor a alumnes que tenen una mitjana del Batxillerat superior a 9. 

Pel que fa a la preparació de les proves, ja fa setmanes que a l'Institut es fan classes de repàs. Per a Marçal López, el més important és que els alumnes no es posin nerviosos, perquè diu que la selectivitat són uns exàmens per a demostrar tot allò que ja tenen après. "Els diem que la selectivitat no selecciona, sinó que ordena; però la selectivitat real és el mateix Batxillerat", precisa López. A més, per aquests últims dies recomana que els alumnes facin "vida normal" i només facin repassos "molt superficials, perquè la feina ja està feta". 

Les proves d'accés a la universitat començaran el dimarts 14 i acabaran el dijous. 

Entrevista amb Marçal López, professor responsable de les PAU a l'Institut d'Argentona: 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800