Ajuntament d'Argentona
Susanna Portabella continuarÓ entrenant un equip que tindrÓ cares noves
senior a femeni

Les de Susanna Portabella ho tenien complicat per mantenir-se un any mÚs a primera catalana. DesprÚs de la vict˛ria a casa contra el Barša, havien de guanyar de 27 punts al Martinenc.

El sŔnior A femenÝ del CBA va aconseguir guanyar diumenge a casa pre 45 a 42 al Martinenc, un rival complicat, per˛ no han pogut mantenir la categoria. AixÝ doncs, l'any que ve jugaran a segona catalana. Susana Portabella, entrenadora del sŔnior, explica que desprÚs del partit estaven "molt afectades": eren conscients que era molt difÝcil aconseguir-ho, per˛ diu que aix˛ no evita que quedin "una mica tocades". 

L'equip tÚ ja la mirada posada en la temporada vinent. Portabella confirma que continuarÓ sent l'entrenadora del sŔnior A un any mÚs i agraeix la confianša de "l'equip i les jugadores". 

Pel que fa al projecte de l'equip, Portabella explica que serÓ continuista, per˛ que hi haurÓ noves cares. De fet, en aquest ˙ltim partit de lliga Portabella nomÚs tenia disponibles 6 jugadores del primer equip i no descarta incorporar, de cara a l'any vinent, alguna jugadora del B.

Entrevista amb Susanna Portabella, entrenadora del sŔnior A femenÝ del CBA:

Publicat el 31.05.2022