Ajuntament d'Argentona
Jugaran contra els Barcelona Uroloki, que arriben invictes
Bocs - Mules

Fotografia dels BOCS Argentona-Maresme

El sènior de l'Argentona BOCS tenen una cita marcada en vermell al calendari. Disputen la semifinal de la Lliga Catalana de Futbol Americà contra els Barcelona Uroloki.

El president dels BOCS, Marc Güell, destaca que tenen algunes baixes i que serà un “partit molt difícil” perquè els Barcelona Uroloki “tenen un equip una mica més competent perquè no tenen tantes baixes”. Tot i això, Güell ho té clar: “Volem donar el cop sobre la taula i acabar guanyant”.

Els sènior arriben a la semifinal després de disputar la primera Maresme Bowl. El dissabte passat van rebre la visita dels Mules, un equip universitari dels Estats Units. Güell destaca que tot i que els Mules els van guanyar per 63 a 0, va ser una gran festa del Futbol Americà.

A més, aquesta setmana hem sabut que sis jugadors de l'equip júnior de l'Argentona Bocs són candidats a participar a l’Europeu de futbol americà que es disputarà del 6 al 9 de juliol a Bolonya. Són Pol Singleton, Lucas Gerez, Àlvar Aliaga, Albert Gonzàlez, Oumar Tandian i Javier Urrea.

El seleccionador nacional júnior, Fernando Guijarro, ha fet una primera tria de 75 jugadors. D'aquests, finalment només 45 participaran al Campionat d'Europa, però Marc Güell explica que n'hi ha cinc que ja estan pràcticament confirmats per a la llista definitiva.

Entrevista a Marc Güell, president de l'Argentona Bocs:

Publicat el 26.05.2022