Els formularis
Publicat el 25.04.2022
Vols participar a la Mostra d'entitats 2022?

La Regidoria de Participació Ciutadana ha començat a treballar en els preparatius de la Mostra d'entitats d'Argentona 2022 a la Plaça Nova, el dissabte 10 de setembre de 2022

És per això que convidem a totes les entitats d'Argentona que formin part del Registre d'entitats a participar-hi. 

Us demanem que en els propers dies, fins al 5 de maig, ens pugueu dir quina podria ser la vostra disponibilitat i com us agradaria participar-hi.

Per a més informació o qualsevol consulta podeu adreçar-vos a través del correu electrònic participacio@argentona.cat. A sota trobareu la normativa i principals detalls de l'organització

*
*
*
*
La vostra entitat vol participar a la Mostra d'Entitats 2022?
*Us va bé la data del dissabte 10 de setembre?
*A més de tenir un estand, voldríeu fer algun tipus d'activitat o exhibició durant la Mostra?

*NORMATIVA:

Horari

- Us hi esperem a partir de les 10:00 hores per començar el muntatge.

- Cal recordar que l'horari de la Mostra és d'11:00 del matí a 14:00 del migdia, i de 17:00 de la tarda a 20:00 del vespre. No es poden recollir els estands fins que no finalitzi la Mostra d'entitats, tant al migdia com al vespre, per respecte a la resta de participants a la mostra.

- A l'hora de fer les actuacions, s'ha de ser molt rigorós amb l'horari assignat. Dins l'hora de cadascú, s'hi ha d'incloure el muntatge, preparació i desmuntatge de l'activitat. Us demanem que estigueu a l'espai d'actuació, com a mínim, 15 minuts abans.

- Tot i que alguns de vosaltres tindreu assignada una hora concreta per fer l'activitat, les parades han d'estar obertes durant l'horari de la mostra i sempre sota la supervisió d'algun responsable de la vostra entitat.

- Als descansos del migdia hi haurà una persona vigilant les parades per tal que les persones participants pugui anar a dinar. Tot i aquesta vigilància, cal que les entitats deixin el material recollit i ordenat dins la parada i preparat per tal que, si fa vent o plou, no es malmeti res. En cap moment l'Ajuntament es farà responsable del material dipositat en els estands.

Estands

- Cada estand comptarà amb un cartell amb el nom de l'entitat corresponent. 

- L'Ajuntament posa a disposició de cada entitat: 1 carpa (2 x 3 m), 1 reixat metàl•lic per a la part del darrere (3,5 x 2 m), 2 taules (1,80 o 1,90 x 0,90 m cadascuna) i 3 cadires. No es pot demanar més d'una carpa per entitat. Si es necessiten més taules o cadires, l'entitat les haurà de portar.

- Les entitats són responsable de decorar i condicionar les carpes amb el material promocional que considerin. En cas que alguna entitat requereixi d'electricitat, haurà de subministrar-se-la amb mitjans propis.

- És important optimitzar el material que porteu als estands, per tal que la jornada us sigui àgil i agradable.

- Cada entitat s'ha d'endur la brossa que generi el seu estand i la seva activitat.

Material actuacions

- Pel que fa a les actuacions, l'Ajuntament posa a disposició de les entitats el material fix (cistelles petites, porteries petites, sonorització dels espais...), però el material fungible (pilotes, pitralls, cons, instruments...) l'haurà de dur cada entitat.

- Quant a l'equip de so, l'Ajuntament disposa d'un equip bàsic de megafonia amb lector de CD i micròfon amb cable, que estarà situat a l'estand de l'Ajuntament d'Argentona. Tots aquells components que alguna entitat necessiti (lector d'mp3, micròfons inalàmbrics i/o altres) caldrà que s'ho porti cadascú i prèviament assegurar-se de la compatibilitat dels elements amb l'equip de so de l'Ajuntament.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800