NotÝcies
Publicat el 14.04.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La Parr˛quia de Sant JuliÓ recupera la normalitat per Setmana Santa
DesprÚs de dos anys, es va poder celebrar el Diumenge de Rams i enguany tambÚ tindrÓ lloc el Via Crucis
EsglŔsia Sant JuliÓ Argentona

Aquesta Ús la Setmana Santa de la tornada a la normalitat a la Parr˛quia de Sant JuliÓ. Les celebracions van comenšar el passat 10 d'abril, Diumenge de Rams. MossŔn └lex Marzo ha destacat l'alegria dels creients que es van aplegar a la plaša de l'EsglÚsia per a beneir la palma i el palmˇ.

Per˛ Ús avui quan augmenta l'activitat lit˙rgica. A les 20 h la missa recordarÓ l'˙ltim sopar i la colĚlecta es destinarÓ a CÓritas.

Avui a les 22.30 h se celebrarÓ la Vetlla PregÓria. DemÓ Divendres Sant, a les 9 h, l'esglÚsia obrirÓ les portes per visitar el Monument, i a les 16.30 h serÓ el torn de l'Ofici de Passiˇ. Posteriorment, es recuperarÓ una altra activitat que es va haver de suspendre per la pandŔmia, el Via Crucis, que enguany farÓ un petit recorregut.

Dissabte, a les 21 h, tindrÓ lloc la Vetlla Pasqual i Diumenge de Pasqua, dia en quŔ es commemora la resurrecciˇ de Jes˙s, se celebraran misses a les 9 h i a les 12 h. Els actes lit˙rgics de Setmana Santa finalitzaran Dilluns de Pasqua amb la missa de les 12 h.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800