Ajuntament d'Argentona
La regidora de Joventut, Laura Gßllego, explica el canvi d'ubicaciˇ de l'espai jove del Cros a les antigues escoles del barri
escoles

Moviments als equipaments municipals del barri del Cros.  Ja fa uns mesos, la gent gran de l'entitat s'havia quedat sense local desprÚs que l'Ajuntament es neguÚs a pagar l'increment del preu del lloguer que ocupava l'entitat. En aquell moment el consistori es va comprometre a buscar un nou espai de lloguer al barri, per˛ finalment s'ha optat per una altra soluciˇ. A partir d'ara, l'entitat de gent gran del Cros s'ubicarÓ al local de l'espai jove, mentre que aquest servei es traslladarÓ a les antigues escoles del barri.

Recuperar un equipament desaprofitat

Amb aquest canvi, a partir de dimecres vinent, les antigues escoles del Cros passaran a acollir el projecte de mentors. La regidora de Joventut, Laura Gßllego, explica que aquests canvis aniran acompanyats d'una millora del trajecte entre el barri i les escoles. 

El nou espai jove obrirÓ portes dimecres vinent amb l'activitat de mentors. DesprÚs de Setmana Santa Ús previst que entrin en funcionament l'espai de suport educatiu i el Servei d'Orientaciˇ d'└mbit Comunitari (SOAC), dues eines vinculades al Pla Educatiu d'Entorn. TambÚ arrencaran noves activitats i tallers dirigits als joves, organitzats per Joventut.

La regidora reconeix que el moviment d'equipaments suposa un gran canvi, tenint en compte que les antigues escoles estan lluny del barri, per˛ insisteix en la intenciˇ de millorar el camÝ i els serveis. A mÚs, els infants i joves no hauran de fer el trajecte sols. Cada dia, les educadores del servei acompanyaran als joves, des de l'escola del Cros, fins al nou espai.

Publicat el 25.03.2022