Ajuntament d'Argentona
Alumnes de 4t d'ESO colĚlaboren a la campanya 'Tots som herois, ho portem a la sang'
alumnes - donaciˇ sang

La setmana vinent el Banc de Sang i Teixits proposa una nova jornada de donació de sang, amb el lema ‘Tots som herois, ho portem a la sang’. A la jornada hi col·laboren alumnes del servei comunitari de quart d'ESO de l'Institut. En una entrevista a Ràdio Argentona, tres d'aquests joves han explicat la importància de la donació de sang. "És important que tothom sàpiga que amb una sola donació es poden salvar quatre vides", afirmen.

La campanya de donació de sang tindrà lloc el dimarts, 25 de gener, de 10 a 14 h del matí i de 17 a 21 h del vespre. Arran dels protocols Còvid, per poder-hi participar cal fer una inscripció prèvia. El formulari es pot descarregar a través del codi QR que hi ha al cartell.

banc de sang

Els alumnes de l'institut que col·laboren en la jornada atenent als donants, participen del servei comunitari. Aquest servei ofereix l'oportunitat als joves de 4t d'ESO d'entrar en contacte amb entitats i associacions de la vila i participar en programes de voluntariat o en accions que milloren l'entorn. 

Publicat el 21.01.2022