Notícies
Publicat el 11.06.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Cap de Creus celebra el 25è aniversari de l'Institut d'Argentona
El butlletí municipal també dedica espai a la campanya 'Mou-te pel zero', a les publicacions d'autors locals i als 90 anys de la proclamació de la República
cdc162

El nou número de la revista Cap de Creus ja és al carrer. El trobareu a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i, a partir de la setmana vinent, als comerços col·laboradors. També us el podeu descarregar aquí.

El reportatge principal de la revista està dedicat al vint-i-cinquè aniversari de l'Institut d'Argentona. La commemoració s'havia de fer l'any passat, però la pandèmia va passar per damunt de tots els actes. Per evitar que l'efemèride passi sense pena ni glòria, s'està preparant un lloc web ambimatges d'arxiu, un recorregut cronològic per la vida del centre, i cartes de professors, alumnes, exprofessors i exalumnes.

El Cap de Creus també s'afegeix al reconeixement dedicant el reportatge principal d'aquest número a repassar la trajectòria de l'institut, la seva evolució i les fites aconseguides. Durant l'elaboració del reportatge, els docents consultats explicaven que l'Institut d'Argentona és una realitat gràcies a l'esforç dels que hi han treballat, però també l'arremangar-se de les famílies i el suport de l'Ajuntament.

A banda del reportatge sobre l'institut la revista també aborda altres temes. La nova campanya per a la reducció de residus, anomenada Mou-te pel Zero; la celebració dels 90 anys de la República a Argentona; un recull dels darrers llibres publicats per autors argentonins. Tampoc hi falten les seccions habituals de cartes dels lectors, opinió, xarxes i breus. Tanca el Cap de Creus una entrevista amb els Amics de Puig i Cadafalch que han editat la revista 4 columnes dedicada a qui va ser President de la Mancomunitat de Catalunya i arquitecte modernista reconegut mundialment.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800