Ajuntament d'Argentona
Ajuntament d'Argentona / TrÓmits i gestions / Finestreta ┌nica Empresarial (FUE) de l'Ajuntament
La FUE Ús l'espai fÝsic i virtual des d'on podeu fer totes les gestions necessÓries per desenvolupar una activitat econ˛mica, amb independŔncia de l'Administraciˇ responsable

La Finestreta Única Empresarial (FUE) de l'Ajuntament d'Argentona és el punt de referència únic de les empreses, emprenedors i intermediaris en la seva relació amb l'administració.

Es gestiona des del SEMPRE (Servei de Promoció Econòmica) al C/ Gran, 61, 1r pis, telefònicament al 93 797 49 00 (ext. 500) o bé al correu electrònic sempre@argentona.cat.

Es basa en un model de relació integrat d'atenció que permet a l'empresariat poder realitzar les seves gestions administratives i tràmits, independentment de qui en sigui l'ens responsable, amb l'assessorament de l'Administració.

La FUE es caracteritza per

  • La integració de serveis i tràmits que afecten tot el cicle de vida de l'empresa amb la informació i requisits necessaris.
  • Independència de l'Administració responsable: reuneix serveis i tràmits de l'Administració local, Generalitat i Administració de l'Estat.
  • Multicanalitat: els serveis es presten electrònicament en el cas d'empreses i els  treballadors en règim d'autònom podran escollir el canal.
  • Ús d'un model col·laboratiu de prestació de serveis
  • Celeritat i eficiència, tot fomentant la resolució immediata.

Consulteu la relació de tràmits municipals d'empresa i activitat comercial a la FUE, a través de la secció Activitats Econòmiques de l'apartat tràmits i gestions

Cerca guiada

La Cerca guiada de tràmits és una eina per a conèixer els tràmits necessaris per a desenvolupar qualsevol activitat econòmica, independentment de l'administració competent. A partir del tipus d'activitat i la ubicació, l'eina genera una sessió de preguntes que cal respondre.

El resultat del qüestionari és un informe detallat dels tràmits, l'ordre en què s'han de fer, el lloc, els requisits, els documents necessaris i les taxes que cal pagar.

Amb l'enllaç a la Cerca guiada de tràmits habilitada al web canalempresa.gencat.cat, l'Ajuntament ofereix informació d'aquells tràmits necessaris per portar a terme l'activitat que no són de la seva competència.