Ajuntament d'Argentona
La pista antiga acollirà les meses que tradicionalment s'ubicaven a La Sala i el pavelló nou les de l'Antic Ajuntament, Bernat de Riudemeia i l'Escola d'Argentona
pavello arg

El diumenge 14 de febrer se celebraran les eleccions al Parlament de Catalunya i l'Ajuntament d'Argentona ha modificat els col·legis electorals per tal de garantir que la ciutadania voti amb seguretat. A Argentona amb un cens de gairebé 10 mil votants, hi haurà 17 meses distribuïdes en 3 col·legis electorals. Igual que en els darrers comicis, es mantenen com a col·legis electorals l'Escola Les Fonts amb tres meses i l'Escola Sant Miquel del Cros amb una mesa.

La principal novetat és que el tercer col·legi electoral serà el Pavelló Esportiu Municipal i acollirà les meses que tradicionalment corresponien a l'Antic Ajuntament, l'Escola Bernat de Riudemeia, l'Escola Argentona i La Sala. En aquests comicis la pista antiga del poliesportiu acollirà 6 meses i el pavelló nou les 7 meses restants. Per tant, totes les persones que votaven a La Sala ho hauran de fer a una de les meses ubicades a la pista antiga del pavelló. La resta de meses que fins ara corresponien als col·legis de l'Escola Bernat de Riudemeia, l'Escola d'Argentona i l'Antic Ajuntament (Saló de Pedra) estaran ubicades al Pavelló Nou.

Clica per consultar els canvis d'ubicació dels col·legis electorals  

Pavelló Antic:                                                                                        

Meses pavelló antic

 Pavelló Nou:

Meses pavelló municipal

Publicat el 10.02.2021