NotÝcies
Publicat el 14.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Les competicions esportives catalanes s'aturen 15 dies
El regidor d'esports, Quim Perejoan, destaca la implicaciˇ de les entitats esportives locals en la lluita contra el coronavirus
pavellˇ

El pr˛xim cap de setmana s'aturaran totes les competicions no professionals d'Ómbit catalÓ durant 15 dies. L'objectiu de l'aturada Ús contribuir en contenir els brots de coronavirus dels darrers dies. En declaracions al programa "A Mig MatÝ" de RÓdio Argentona, el regidor d'esports, Quim Perejoan, ha explicat que aquesta mesura de la Uniˇ de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) pretÚn evitar temporalment la barreja d'equips esportius de diverses poblacions. Cal considerar, que cada cap de setmana es disputen partits de totes les categories i disciplines, fet que interfereix en el risc de contagi.

El regidor d'esports, Quim Perejoan, ha lamentat que l'esport es vegi afectat d'aquesta manera, ja que segons ha afirmat: "la seva prÓctica Ús molt necessÓria i especialment enguany per tota la cÓrrega mental". Perejoan ha volgut felicitar les entitats esportives d'Argentona perquŔ "des d'abans de la pretemporada que han aplicat excelĚlentment tots els protocols i han creat entorns segurs". 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800