Notícies
Publicat el 11.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Policia Local alerta de l'augment de sancions per incompliment de les mesures de confinament
Policia Local
Argentona acumula ja prop de 300 denúncies des de l'inici de la crisi sanitària

La Policia Local d'Argentona ha fet pública la seva preocupació per l'augment de la relaxació entre la ciutadania i l'incompliment de les mesures de protecció sanitàries i distànciament social, que han conduït a registrar la pitjor setmana en número de sancions des de l'inici de la crisi sanitària del coronavirus COVID-19.

Des de de mitjans de març es comptabilitzen prop de 300 denúncies a Argentona per no atendre les restriccions imposades a l'hora de sortir al carrer. D'aquestes, una cinquantena s'han acumulat en els darrers dies. Cal recordar que els procediments administratius es troben suspesos en aquests moments però, una vegada s'aixequi el decret d'estat d'alarma, les denúncies seguiran el curs administratiu pertinent i s'executaran les corresponents sancions.

La Policia Local insisteix en que, a més de preservar les franges horàries per dur a terme certes activitats, cal respectar també les limitacions d'edat, el distanciament social i les mesures de prevenció sanitàries establertes. Des de l'Ajuntament es demana als veïns i veïnes no baixar la guàrdia, mantenir la màxima responsabilitat i civisme davant la situació d'alerta sanitària en què ens trobem, i recorda que Argentona es troba encara en la Fase 0 de desescalada.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800