Ajuntament d'Argentona
Reestructuració de l'oferta del transport públic, amb un augment de freqüències i connexions

El proper dissabte 1 de juny es posarà en funcionament una reestructuració del servei de bus interurbà, que introduirà canvis notables en els horaris, itineraris i freqüència de les expedicions de les línies 557, 551, 553 i 554.

Els objectius d'aquesta nova organització del transport públic són:

  • Potenciar la comunicació en transport públic amb Mataró i els equipaments sanitaris, administratius i educatius
  • Coordinar les línies interurbanes amb les línies del bus exprés i de Rodalies.

Una de les novetats més destacades serà la reordenació i simplificació d'algunes línies, que permetran ampliar la connexió entre Argentona i Mataró, amb un bus cada 15 minuts entre aproximadament les 5 del matí i les 11 de la nit. Aquest reforç de les freqüències també beneficiarà les connexions entre Argentona i altres municipis del voltant, com Dosrius i Òrrius.

Consulteu els nous horaris i freqüències al següent enllaç

Nous horaris

Aquestes modificacions també tindran incidència en alguns dels recorreguts. És el cas de les línies 551 i la 554, que reduiran algunes de les parades del centre de Mataró per tal de guanyar en agilitat i rapidesa.

Podeu consultar els nous recorreguts als següents enllaços

L551 

L554

Servei a demanda

Un altre dels canvis substancials es produirà a Les Ginesteres i Madà, on entrarà en funcionament el servei de transport a demanda. Els usuaris d'aquests veïnats que vulguin fer ús del bus hauran de reservar-lo mitjançant el número de telèfon gratuït 900130014 i amb una antelació mínima de 24 hores. Més endavant, també hi haurà la possibilitat de realitzar la reserva a través d'una aplicació mòbil.

En els propers dies s'actualitzaran els horaris a les diverses parades del servei interurbà de busos, al web de l'empresa concessionària del servei, Sagalés www.sagales.com, i al web municipal de l'Ajuntament d'Argentona www.argentona.cat/transport.

L'Ajuntament demana a les persones usuàries que estiguin molt atentes a l'actualització de la informació sobre els nous horaris de bus, que ja poden trobar als diversos canals de comunicació de l'Ajuntament i properament a través de la companyia Sagalés i  a les parades del servei.

Publicat el 17.05.2019