Opinió Grups Municipals
Publicat el 30.06.2015
CUP - Estem a punt!
  • Gràcies als 1.023 vots de confiança que les argentonines i els argentonins vau donar-nos el passat 24 de maig, estem a punt per començar una nova etapa dins el govern municipal. L'emprenem amb il·lusió, confiança i respecte, i amb la responsabilitat de saber que molta gent confia en nosaltres, en la nostra feina feta i en tota la que ens queda per fer.

    Aquests darrers quatre anys a l'oposició ens han permès veure com funciona l'entramat municipal, les possibilitats que ens ofereix i els límits d'actuació que comporta i, sobretot, les dificultats existents per passar de la teoria a la pràctica. Però també ens ha ensenyat que transformar la realitat és possible des del municipalisme i colze a colze amb la gent. Hem après moltes coses, però ens en queden moltes per aprendre. I per això vam començar aquest projecte, per ser protagonistes de la vila que somiem tot picant pedra.

    Així doncs, ens posem a treballar perquè Argentona sigui més lliure i justa, amb polítiques de participació i transparència, amb humilitat però amb valentia. Ens posem a treballar per dur a terme un projecte ambiciós que serà possible amb el suport i la participació del poble.

    Perquè la CUP som poble, pertanyem al comú de la gent i volem que tothom s'impliqui en el nostre projecte. Perquè tot està per fer, tot és possible i Argentona serà el que tots i totes nosaltres decidim.

    Publicat al Cap de Creus

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800