Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 14.03.2013
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Nova edició de la festa de l'arbre de Sant Miquel del Cros
Aquest diumenge 17 de març tindrà lloc una nova edició de la festa de l'arbre al barri de Sant Miquel del Cros

A banda de la tradicional plantada de plantes amb la que els veïns i veïnes condicionen i milloren les jardineres i els espais públics del barri, la jornada oferirà d'altres activitats per a grans i petits. S'organitzarà un taller per pintar testos, es pintaran les papereres de l'escola Sant Miquel del Cros i es decoraran els arbres amb ganxet i llana. Durant el matí s'oferiran també diversos obsequis per als clients del mercat setmanal i dels comerços.

 

La festa de l'arbre es tancarà amb una botifarrada popular. Aquesta iniciativa està organitzada per la comissió de festes del Cros, amb la col·laboració del servei de promoció econòmica de l'Ajuntament d'Argentona (SEMPRE), el Pla de Barri i l'Associació de veïns de Sant Miquel del Cros.

 

La iniciativa s'emmarca en el programa Entre tots i totes posem el Cros guapo, projecte de l'oficina del Pla de Barri del veïnat del Cros, que fomenta la convivència i la cooperació, convidant els veïns a col·laborar i vetllar pel manteniment dels espais públics.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800