La Vila
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Rutes Guiades 2018
 • Descripció de la ruta
  Banner rutes 2018

  Rutes guiades Primavera - Estiu 2018

  El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Argentona organitza una nova edició de les rutes guiades per conèixer més a fons la riquesa natural, històrica i arquitectònica del municipi. S’han programat quatre sortides entre els mesos de Maig i Juny. La primera proposta serà el 20 de maig amb la ruta “Racons del passat” i la darrera arribarà el 17 de juny  amb “Font a font"

  Aquestes activitats són gratuïtes però les places són limitades i cal fer inscripció prèvia. Trobareu el formulari d'inscripció al peu d'aquesta pàgina.

  R/01  EL PASSAT D'ARGENTONA A TRAVÉS DELS RACONS I SENTITS

  20 de maig/ 10.30 / Museu del Càntir 

  Durada: 1 h i 30 min

  Racons d'història i sentits que ens parlen dels orígens, evolució i transformació de la vila. A partir dels llocs més emblemàtics d'Argentona anirem fent un recorregut històric fins a arribar a l'actualitat veient i sentint les empremtes que el temps i la història ha deixat al nostre poble. 

  R/02 FETS I LLEGENDES 

  27 de maig / 10.30h / Museu del Càntir

  Durada: 1h  i 30 min 

  Edat recomanada: a partir de 6 anys 

  Ruta màgica i divertida per descobrir les anècdotes i llegendes més curioses de la vila amb activitat infantil al final. Aquesta ruta estarà dirigida per Ona l'exploradora, que els explicarà les llegendes i fets curiosos als infants de la casa i, per finalitzar, realitzarem un taller de manualitats. 

  R/ 03 VILA MODERNISTA D'ESTIUEIG 

  10 de juny / 10.30h / Museu del Càntir 

  Durada: 1 i 30 h aprox

  Descobreix l'Argentona modernista i les maneres de viure en el temps de l'estiueig. Amb aquesta ruta veurem l'herència del modernisme a la vila d'Argentona i la manera de viure en aquella época. 

  R/04 FONT A FONT 

  17 de juny / 10.30h / Font Picant  

  Durada: 1h i 30h min aprox 

  Coneix les fonts més emblemàtiques d'Argentona amb la seva història, natura i la fauna del territori. Una ruta per passejar i conèixer la història de les fonts més populars d'Argentona. 


  Més informació i reserves:

  Ajuntament d'Argentona Servei Municipal de Promoció Econòmica C. Gran, 61          

  Tel.  93 797 49 00   turisme@argentona.cat

  Places esgotades / inscripcions tancades. T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800