Els formularis
 
Caminada popular pels entorns del veïnat de Pins

Data: 17 de desembre de 2017

L'organització es reserva el dret de canviar la data prevista o anul·lar l'activitat, en cas de necessitat o força major.

*
Cliqueu per veure l'ajuda *Edat
*
*
*


En el decurs de la Caminada es procedirà a la captació d'imatges dels participants.

Aquestes imatges podran ser utilitzades per l'Ajuntament d'Argentona (o per qualsevol altre organisme que el mateix Ajuntament autoritzi) per a la difusió per qualsevol mitjà (web, butlletins, revistes i/o mitjans de comunicació) d'aquesta activitat esportiva.

L'acceptació d'aquesta clàusula és obligatòria per tramitar la inscripció.


NORMATIVA APLICABLE

  1. Totes les persones inscrites participen a l'activitat sota el seu propi risc i responsabilitat.
  2. Les persones inscrites menors d'edat o discapacitades hauran d'anar acompanyades dels pares o tutors legals. En cas que vagin acompanyades d'un adult que no siguin els pares o tutors legals, caldrà l'autorització expressa d'aquests el mateix dia de la Caminada.
  3. Només en cas de condicions meteorològiques molt adverses o d'altres causes de força major, es suspendrà la Caminada. En qualsevol d'aquests casos, serà l'organització qui comunicarà la suspensió de la Caminada a les persones inscrites.
  4. Totes les persones inscrites tenen el dret a gaudir-ne i el deure de mantenir els camins i l'entorn natural en bon estat de conservació, evitant-ne la degradació, i alhora respectant les propietats i atenent la senyalització i les indicacions que els pugui donar el personal autoritzat.
  5. Les persones participants s'abstindran de produir sorolls de qualsevol tipus, especialment si són susceptibles de pertorbar la tranquil·litat de la fauna o molestar d'altres persones.
  6. No es permet la captura d'animals ni la recol·lecció de vegetals, fongs, minerals, roques o qualsevol altre element de la natura.
  7. Els animals domèstics han d'anar sempre lligats. És obligada la recollida d'excrements d'aquests animals.
  8. Està prohibit fer foc. També queda prohibit deixar abandonades en el bosc restes combustibles o susceptibles de ser causa d'un incendi. Igualment, queda prohibit llançar coets, globus, focs d'artifici o d'altres artefactes que continguin foc.
  9. Queda absolutament prohibit abocar residus ni deixalles de qualsevol tipus. Els participants   s'hauran d'endur la brossa que produeixin durant la caminada.

CONSELLS I RECOMANACIONS

  • Utilitzar un calçat adequat i roba còmoda i adient per a l’època de l'any.
  • Dur esmorzar
  •  Dur aigua o beguda isotònica
  •  Dur gorra o barret
  •  Dur crema solar protectora

El fet d'inscriure's a la Caminada significa acceptar aquesta normativa.

En tot allò que no estigui previst, serà d'aplicació el que decideixi l'organització.


T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800