Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Pacte de Govern

Amb el pacte de govern del juny del 2015 es va iniciar un canvi en la política municipal d’Argentona. Es tractava de prioritzar una manera més activa i participativa en la presa de decisions donant més protagonisme al conjunt de vilatans i vilatanes. Després de mig any de treballar conjuntament, entre els grups polítics que sķn al govern i els que no hi eren en aquell moment, va permetre que a principis de l’any 2016 ERC entrés al govern municipal. La idea era construir un govern netament d’esquerres que fes front a les dināmiques conservadores que s’estaven adoptant per fer front a la crisi grācies a una majoria en el Ple.

Aquest nou govern ha portat a terme una política amb un fort component social per donar resposta a les necessitats de la ciutadania, obrir nous espais a la participaciķ i a la decisiķ ciutadana i fer-ho tot d’una manera transparent. Perō els últims esdeveniments a Catalunya, ha provocat que sigui incompatible mantenir un govern amb partits que no defensin les institucions catalanes davant l’aplicaciķ per part del Govern espanyol de l’article 155 i que estiguin en contra de la voluntat majoritāria del poble catalā. Com a Govern hem decidit donar un suport incondicional a les mobilitzacions del poble catalā i els passos que estava fent el Govern catalā cap a la lliberta nacional.

Amb aquest nou pacte volem que els eixos principals siguin d’esquerres i mostrar que el Govern d’Argentona donarā un suport fidel a tots els passos que es facin cap a la independčncia del nostre país i en defensa de les institucions catalanes. Aquest document també servirā per avaluar el que s’ha aconseguit i marcar-nos uns objectius finals que es puguin assolir abans que s’acabi la legislatura.  

Argentona, 10 de gener de 2018
Candidatura d’Unitat Popular d’Argentona
Esquerra Republicana de Catalunya d’Argentona
Iniciativa per Catalunya Verds d’Argentona* Aquesta informaciķ s'actualitza cada vegada que hi ha un canvi susceptible de ser publicat.

T'ha estat útil aquesta informaciķ?  Sí  No
Publicat el 08.01.2018