Notícies
Publicat el 29.10.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'Argentona aconsegueix la primera victòria de la temporada (2-1)

Joan Planas és l'autor dels dos gols davant del Farners que han fet possible la primera victòria del club a Primera Catalana

FCAsetembre18_faldogran

Aquest dissabte a la tarda, el FC Argentona es va imposar (2-1) davant de la visita del CE Farners, que és el cuer de la categoria. Cap dels dos equips havien guanyat un partit en les vuit jornades disputades i per això es preveia un enfrontament amb molta pressió. Els argentonins van avançar-se vint minuts després de l'inici del joc i l'autor del gol, Joan Planas, va tornar a foradar la porteria quinze minuts més tard. A la següent jugada, els gironins van batre la porteria de Guillamat però el marcador ja no es va tornar a moure fins el xiulet final.

Els dos gols de Joan Planas van propiciar la primera victòria de la temporada que, a més, també és la primera aconseguida a la categoria, ja que el club és novell a Primera Catalana. Planas ha explicat a una entrevista a Ràdio Argentona que "aquesta victòria ens dóna molta satisfacció però en volem moltes més". En aquest sentit, ha posat de relleu la voluntat de puntuar davant de qualsevol rival ja que considera que dos mateixos resultats seguits et poden fer pujar a mitja taula o sortir-ne. El jugador ha lamentat que no podrà ajudar als seus companys en el pròxim partit per acumulació de targetes. El FC Argentona, és el penúltim classificat i disputarà aquest diumenge a les 12 del migdia el derbi maresmenc al camp del Vilassar que és el segon classificat i no ha perdut cap partit.