Notícies
Publicat el 29.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'Argentona es retroba amb el triomf a Llagostera (1-2)
Els tres punts donen alè als quadribarrats però per salvar-se hauran de guanyar els quatre partits restants i esperar que la resta de resultats els afavoreixin
Fc Argentona 2019

Aquesta darrera jornada el Fc Argentona va aconseguir endur-se els tres punts del camp del Llagostera amb dos gols d'Adrià Labiano (1-2). Els quadribarrats s'enfrontaven a un rival que li agrada tenir la possessió i per això eren conscients que haurien d'aprofitar les ocasions que disposessin. Corria el minut vint de partit quan una bona combinació de pilota va propiciar una centrada per banda de "Peque" que Labiano va enviar al fons de la porteria local. Pocs minuts més tard, la defensa gironina va perdre la pilota i un Labiano molt murri va ampliar l'avantatge al marcador. Els locals van batre la porteria de Guillamat en el darrer minut del partit.

El jugador argentoní, Josep Tejedo, ha explicat que són conscients que tenen el final de temporada molt a prop i la salvació lluny però matemàticament encara els queda alguna possibilitat. En aquest sentit, ha detallat que per salvar-se ho han de guanyar tot i esperar que punxi la resta però que "nosaltres ens hem proposat lluitar fins al final, competir tots els partits i gaudir d'aquesta gran categoria". Tejedo ha manifestat que la falta de pressupost i la inexperiència han dificultat la supervivència en aquesta categoria però ha posat en relleu el fet d'haver competit per camps històrics de Catalunya amb l'escut del poble. Aquest dissabte a les cinc de la tarda l'Argentona rebrà el Manlleu que és el setè a la taula.