Notícies
Publicat el 09.10.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Cursa èpica de Jordi Dejuan a l'Ultra Pirineu
L'argentoní supera en menys de 15 hores els 94km d'una de les curses de muntanya més exigents del país
jordi dejuan up

Aquest dissabte, l'argentoní Jordi Dejuan, va travessar la meta de l'Ultra Pirineu després de córrer 94km de distància i 6200m de desnivell positiu en catorze hores i cinquanta-cinc minuts. El corredor de muntanya va aconseguir una molt meritòria 122ena posició en la classificació general i 32ena de la seva categoria. L'Ultra Pirineu transcórrer al Parc Natural del Cadí-Moixeró, considerada com una de les més exigents i internacionals del país, ja que reuneix participants de més de 60 països.

Aquesta és la tercera vegada que Jordi Dejuan participava en l'Ultra Pirineu però és una de les edicions que recordarà amb més satisfacció després d'aconseguir una marca a l'abast de molt pocs corredors amateurs. En una entrevista a Ràdio Argentona, el corredor ha explicat que s'havia planificat uns temps exigents però que els va acabar rebaixant fins a cinquanta minuts. Més enllà de la fita aconseguida, Dejuan ha destacat el record d'entrar a meta on l'esperava la seva dona i el seu fill Max, a qui dedica aquesta cursa. Jordi Dejuan és un esportista apassionat i inconformista el qual assegura que "mentre el cos m'ho permeti vull seguir entrenant i millorant per arribar el més amunt possible".