Notícies
Publicat el 05.02.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Sènior Masculí passa per sobre del líder (75-59)
Aquesta victòria dels argentonins davant del Col·legi Cultural de Badalona esdevé una injecció de confiança per afrontar la segona volta
senior masculi

Aquest dissabte el Sènior Masculí del Club Bàsquet Argentona va derrotar (75-59) al Col·legi Cultural de Badalona que arribava líder i amb només una derrota en tota la primera volta. El partit va començar igualat i el primer parcial va acabar amb un lleuger avantatge de dos punts per part dels visitants. En el segon quart va arribar la clau del partit, ja que els argentonins van aconseguir fer un parcial de tretze punts que els va fer creure en la victòria. A la represa, els locals van acabar de desplegar tot el seu potencial i els va fer entrar en una bona dinàmica on es van sentir còmodes en tots els aspectes del joc. Els argentonins no van donar mai opcions al rival i el partit va acabar amb aquesta cinquena victòria que els manté a la desena posició.

El jugador del Sènior Masculí, Albert Casabella, ha destacat el gran partit que van realitzar i ha subratllat la polivalència en atac i defensa, fet que ha atribuït a l'esforç de tots els jugadors. En aquest sentit van saber aturar el potencial ofensiu d'un rival que acostuma a fer vuitanta punts per partit així com en atac van ser letals en el joc interior i exterior. Casabella ha agraït enormement l'escalf de l'afició i ha valorat que "amb aquest triomf hem demostrat que a casa podem guanyar a qualsevol equip". El pròxim partit del Sènior Masculí serà dissabte a un quart de sis de la tarda a la pista del Calella. El rival és el novè classificat i per tant ocupa una posició per sobre dels argentonins.