Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Sergi: 'Donarem la guitza als equips favorits'

Els quadribarrats s'emporten els tres punts del camp de l'UD Parc (1-3)

fcargentona16_faldogran

El FC Argentona torna a sumar al camp de l'UD Parc (1-3) després de dues jornades sense conèixer la victòria. Els gols d'Adrià i Coca a la primera part i un de Cristian a les acaballes del partit, van ser la materialització al marcador de l'esforç col·lectiu. En aquest sentit, el jugador Sergi Nogueras, ha destacat el treball de l'equip i la serietat davant dels rivals perquè "tots els partits d'aquesta categoria són complicats". De fet, tot i començar la segona part amb l'avantatge al marcador, els quadribarrats van recular amb el gol dels locals però van saber aguantar el partit amb maduresa i clavar el toc de gràcia final. L'Argentona va cinquè amb 41 punts i es troba a vuit punts de la plaça de promoció.

Nogueras ha volgut passar pàgina de les darreres dues jornades i s'ha centrat en l'objectiu de seguir sumant punts "Des de dalt donarem la guitza als equips favorits". A falta de deu jornades pel desenllaç de la temporada i amb un calendari capritxós que enfrontarà als quadribarrats amb els equips de dalt consecutivament, ha sentenciat "Per molt Tourmalet que vingui, ens podem endur els tres punts sigui contra qui sigui". En aquest sentit ha demanat l'empenta de l'afició i que en aquesta recta final el Municipal sigui un fortí on es comptin els partits per victòries. Dissabte 10 a les 17h els argentonins rebran la visita del Sant Andreu de la Barca.