Notícies
Publicat el 14.03.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Victor Domingo: 'Si no pugem de categoria serà un fracàs'

Nova victòria del FC Argentona davant del Pineda (3-0) amb dos gols de Cristian i Dídac

fcargentona_faldogran

Victor Domingo és jugador del primer equip del FC Argentona i avui ens ha explicat el partit de la darrera jornada a Ràdio Argentona. Tot i enfrontar-se al cuer, l'equip no va permetre's relaxar-se i conscients del que s'hi jugaven, van sentenciar el partit amb un 3-0. Un gol de Dídac a la primera part i dos de Cristian Pérez a la segona, van deixar al rival sense opcions. Tanmateix va ser una oportunitat perquè els jugadors suplents disputessin més minuts, com és el cas del porter Nacho "Sempre és una alegria que un company debuti". Nacho no va encaixar cap gol i l'equip, juntament amb la Llàntia, és el menys golejat de la lliga.

Domingo s'ha mostrat contundent afirmant "Considero que si no pugem de categoria, serà un fracàs. Tenim un equipàs, bons entrenadors i una junta que ens cuida". Pel jugador aquests són els ingredients que els faran estar l'any que ve disputant la Segona Catalana. Els quadribarrats són a dos punts del líder, ocupen la tercera posició de la taula i volen seguir comptant els partits amb victòries. Tanmateix, el jugador ha volgut fer esment que arribats al tram final de la lliga és quan els errors es paguen més cars, que caldrà mantenir la concentració i pensar sempre en el pròxim partit. En aquest cas, serà el diumenge a les 12 del migdia al camp del Singuerlín.