Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El FC Argentona es deixa els punts a Rubí (1-0)
La salvació és pràcticament una utopia i aquest dissabte a les cinc de la tarda els visitarà el FC Girona B
fc argentona

Aquest diumenge el FC Argentona va encaixar una derrota per la mínima al camp del Rubí (1-0). Els homes de Chava Jiménez van sortir molt ben situats en defensa, això els va permetre generar els primers contraatacs però no van ser capaços d'avançar-se al marcador. Contràriament, va ser l'equip local qui al minut vint de la primera meitat va aconseguir batre la porteria de Guillamat. Els quadribarrats no van abaixar els braços, van controlar el partit i van generar ocasions per empatar i inclús per avançar-se. Tot i que van disposar de tota la segona part, els argentonins no van aconseguir franquejar la porteria rival i els rubinencs van saber mantenir un resultat que els era favorable en la seva lluita per la permanència.

Després d'aquesta jornada, l'Argentona és el cuer amb vint-i-dos punts, li queden sis partits per disputar i necessita tretze punts per sortir de la zona de descens. Aitor Hernández ha reconegut que la situació és molt complicada però que lluitaran fins a l'últim sospir, segons ha dit, perquè "jugar en aquesta categoria és un premi per la plantilla gràcies a la gran feina que s'ha fet en els darrers dos anys". El pròxim partit del FC Argentona serà aquest dissabte a les cinc de la tarda i rebrà la visita del Girona B que és el segon classificat. Els argentonins ja van ser capaços d'endur-se els tres punts de Girona i ara volen repetir la gesta.