Notícies
Publicat el 18.06.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'Argentona a Primera Catalana després d'una temporada històrica

Els quadribarrats guanyen l'eliminatòria davant del Bescanó amb un gol de Cristian (83') i aconsegueixen la segona promoció d'ascens consecutiva

promoascens_faldogran

Per primera vegada en els 95 anys d'història del club, el FC Argentona aconsegueix ser equip de Primera Catalana després de guanyar l'eliminatòria davant del Bescanó (0-0 i 1-0). Després de l'empat sense gols a Bescanó i en un partit marcat per la prudència d'ambdós equips, la tornada va ser més ofensiva però tampoc arribaven els gols a cap porteria. A la primera part els visitants van poder avançar-se al marcador però no van ser capaços de superar a Guillamat i culminar les ocasions. A la represa, els quadribarrats van començar a crear perill amb l'empenta de l'afició argentonina però a mesura que avançaven els minuts semblava que s'arribaria a la pròrroga. A set minuts del final però, Piru penja una pilota a l'àrea, Bancells remata de cap al pal, i en el rebot és Cristian qui l'envia al fons de la xarxa. Eufòria desbordada, minuts que es fan eterns fins al xiulet final, invasió de camp i esclat d'emoció continguda.

El FC Argentona no només aconsegueix pujar a Primera Catalana, sinó que guanya la seva segona promoció d'ascens consecutiva amb pràcticament la mateixa plantilla i fent una temporada brillant. Més enllà del mèrit de guanyar una eliminatòria molt igualada, el que destaca d'aquesta gesta és que hi ha pocs precedents d'un equip que pugi dues categories en dos anys. De fet, no va ser fins al darrer partit de lliga que els quadribarrats van aconseguir assegurar la segona plaça que els permetria disputar la promoció, tot un premi al treball del conjunt reflectit a la classificació i al terreny de joc. Així mateix, l'equip ha donat grans tardes de futbol, per exemple guanyant al filial del Sant Andreu en els dos enfrontaments, han restat imbatuts davant d'equips històrics com l'Europa però sobretot fulminat al Mataró tant al derbi a domicili (1-3) com al de casa (4-2).