Notícies
Publicat el 11.03.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Els quadribarrats guanyen a Sant Cugat (1-2)
El FC Argentona aconsegueix la primera victòria de la segona volta amb dos gols de David González
Fc Argentona 2019

Un gol al darrer minut va propiciar que el FC Argentona s'emportés els tres punts del camp del FC Sant Cugat (1-2). Els de Chava Jiménez van topar-se amb la primera dificultat al minut 7 quan, Adrià Labiano, va haver d'abandonar el terreny de joc després de patir un fort xoc amb la tanca publicitària. Després d'una primera part sense gols, els visitants van sortir a la segona amb la convicció de foradar la porteria local i va ser, David González, l'encarregat d'obrir la llauna. Els argentonins no van renunciar mai a l'atac però van ser els locals qui van aconseguir posar l'empat al marcador. Quan semblava que el partit acabaria amb repartiment de punts va ser altra vegada, David González, qui després d'un llançament de córner aconseguia el gol del triomf quadribarrat.

El FC Argentona és el penúltim classificat amb vint-i-dos punts i ara mateix el separen sis punts de la posició de salvació. L'argentoní, Joan Guillamat, ha explicat que l'equip ja feia partits que mereixia la victòria i ha puntualitzat que "el triomf ens omple de moral, estic satisfet per nosaltres però també per la directiva, el cos tècnic i l'afició". El jugador desitja que l'afició torni a omplir el Municipal en aquest darrer tram de la temporada per tal d'aconseguir la desitjada salvació. Aquest dissabte a les cinc de la tarda els argentonins tenen una nova oportunitat per sumar tres punts vitals davant la visita de la Unió Esportiva Vic. Els vigatans tenen vint-i-set punts i són el primer equip que surt de les posicions de descens.