Notícies
Publicat el 16.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Les argentonines tornen a derrotar al líder (55-57)
El CBA és l'únic equip que ha guanyat els dos enfrontaments amb el Martinenc i es proposen mantenir la mateixa intensitat fins a acabar la temporada.
sènior femení 19

El Sènior Femení va tancar la darrera jornada amb una victòria molt treballada a la pista del Martinenc (55-57). La primera meitat va ser igualada, les argentonines van fer un gran treball defensiu sense renunciar a l'atac i així van aconseguir un lleuger avantatge de quatre punts. A la segona meitat el partit va seguir igualat, quan les locals intentaven avançar-se al marcador, eren les argentonines qui recuperaven el pols del partit. En el darrer quart, les barcelonines van anotar quatre triples que els va permetre agafar en un avantatge de cinc punts quan faltaven dos minuts pel final. Les de Susanna Portabella no es van arronsar i van tornar a fer valer la seva capacitat competitiva fins a aconseguir el triomf (55-57).

El CBA és l'únic equip que quan acabi la temporada haurà aconseguit guanyar l'anada i la tornada contra el Martinenc, el líder de la categoria que només ha encaixat quatre derrotes. L'argentonina, Carla Boba, va ser una de les responsables d'aturar el joc ofensiu de les locals però per sobre de tot, la jugadora ha destacat el treball col·lectiu per explicar aquesta victòria. Quan queden cinc partits per acabar la temporada, l'equip és tercer però vol escalar tant com sigui possible i per això, Carla Boba, ha advertit que "no ens podem refiar, hem de disputar tots els partits que queden amb la mateixa intensitat". Aquest cap de setmana la jornada esportiva s'atura, l'equip disputarà el pròxim partit el dissabte 27 (16h) al Pavelló Municipal d'Argentona i s'enfrontarà al Granollers.