Notícies
Publicat el 19.03.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El CBA guanya un dels dos partits del cap de setmana
El Sènior Masculí va perdre divendres davant d'un potent AECAM Malgrat (59-70) i dissabte va guanyar al Badalonès B (89-63)
senior masculi

Aquesta setmana ha estat atípica pel Sènior Masculí perquè divendres va disputar a casa el partit ajornat davant l'AECAM Malgrat (59-70) i dissabte va rebre el Badalonès B (89-63) que corresponia a la vintena jornada. Els argentonins, conscients que els malgratencs són un dels rivals amb més potencial i que actualment són colíders, van deixar-se la pell des del salt inicial. Tot i que el marcador va ser sempre ajustat, al darrer quart els visitants van tenir més encert en el tir i van aconseguir endur-se la victòria. El jugador argentoní, Enric Taxés, ha declarat que "vam jugar de tu a tu contra un equip de la part alta, estem satisfets per l'evolució que hem fet des de la primera volta".

L'endemà d'aquesta derrota els homes d'Enric Monfort van tornar al pavelló per disputar el partit corresponent a la jornada actual i que els enfrontava al Badalonès B. Els visitants eren cuers però van plantar cara fins a la mitja part, ja que a la represa els locals van millorar en defensa i només van encaixar nou punts. En el darrer quart els argentonins van anotar set triples i amb total de trenta-un punts, van aconseguir aquest triomf per 89-63. Enric Taxés ha reconegut que a la segona meitat van haver de corregir algunes mancances inicials i que "en el darrer quart vam entrar en una dinàmica positiva que ens entràven fins i tot els tirs difícils". Després d'aquesta jornada els argentonins són vuitens a la classificació, el pròxim partit el disputaran dissabte a les quatre de la tarda a la pista de l'Arenys que és onzè.