Notícies
Publicat el 21.01.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'Argentona i el Banyoles es reparteixen els punts (1-1)
El conjunt quadribarrat es bolca a l'atac i Josep Tejedo materialitza l'esforç amb un gol de cap
fc argentona

Aquest dissabte el FC Argentona va disputar el primer enfrontament de la segona volta i va sumar un empat davant la visita del Banyoles (1-1). Els locals van ser els primers a tenir ocasions per inaugurar el marcador però els banyolins es van fer amb el domini del joc i van aconseguir marcar amb els quadribarrats replegats al darrere. A la segona part, "Parini" es va lesionar, va ser substituït per Joan Planas que va haver de fer funcions de lateral i David Vacas va substituir a Borja per molèsties. Els darrers vint minuts l'Argentona es va llançar a l'atac i Josep Tejedo, a la sortida d'un córner, va rematar de cap una pilota que el porter va refusar providencialment. Aquella ocasió va generar un nou córner i Tejedo, que va demostrar ser el més murri de la classe, va rematar novament de cap però enviant la pilota al fons de la porteria. El marcador ja no es va moure fins al final del partit i l'empat davant del sisè classificat va satisfer a l'afició local que recordava el 5-2 de l'anada.

Amb aquest empat davant d'un rival complicat, El FC Argentona ha fet palès que la millora de l'equip en la darrera jornada no va ser un miratge sinó que progressa adequadament per afrontar aquesta segona volta. A més, tot i que la plantilla arrossega baixes importants com la de Guillamat, Coca o Piru, els jugadors que han entrat en l'onze titular estan rendint perfectament. Finalment, cal destacar el retorn de l'argentoní Borja que després de l'experiència viscuda al club de Can Vidalet ha tornat a casa per aportar el seu millor futbol. El FC Argentona és el setzè classificat, ha sumat disset punts i el pròxim partit el disputarà diumenge a les dotze del migdia al camp del Sabadell Nord que és el quart classificat.