Notícies
Publicat el 21.03.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El CBA ensopega a la pista del Bàsquet Neus (56-50)
El Sènior Femení deixa escapar el triomf en un partit on van anar per davant al marcador fins al darrer quart
Senior femení 18

Aquest diumenge el CB Argentona no va saber mantenir l'avantatge al marcador i va veure com en el darrer quart se li escapava la victòria a la pista del Bàsquet Neus (56-50). El partit es va posar ràpidament de cara per les visitants amb un parcial de 0-7 però les locals van retallar fins al 9-12. En el segon quart les argentonines es van allunyar al marcador però altra vegada les gramanenques van retallar per mitjà de tres triples consecutius i van plantar-se a la mitja part amb el marcador 22-24. A la represa el CBA va aconseguir un avantatge de set punts però en el darrer quart novament va arribar la reacció de les rivals. Les locals van sumar vint-i-sis punts, pràcticament els mateixos que havien aconseguit en el còmput total dels tres primers parcials, de manera que no només van retallar distàncies sinó que van capgirar el marcador i van endur-se la victòria.

Amb aquesta derrota les jugadores del CB Argentona han caigut de la tercera a la quarta plaça però la taula de classificació està molt ajustada i tenen vuit jornades per disputar abans d'acabar la temporada. La jugadora, Teresa Gómez, ha explicat que les últimes derrotes encaixades els han generat certa inseguretat i aquesta va ser la causa de la mala gestió del partit però assegura que ja treballen per revertir aquesta situació. Gómez s'ha reincorporat a l'equip després de quatre mesos fora de pistes per culpa d'una lesió a l'espatlla i ha explicat que "estic recuperant sensacions i perdent la por, ha estat molt llarg i dur però amb l'equip ens hem donat suport mutu". El pròxim partit serà dissabte a les sis de la tarda i rebran el Vilassar de Dalt que és dotzè.