Notícies
Publicat el 09.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El CBA guanya a la pista del segon classificat (68-72)
Els d'Enric Monfort guanyen al CB Granollers 2 i s'asseguren la permanència quan encara falten tres jornades per acabar el campionat
senior masculi

Aquesta darrera jornada el Sènior Masculí del CB Argentona es va imposar com a visitant davant del CB Granollers 2 (68 a 72). Els argentonins, conscients que s'enfrontaven a un equip que lluita per l'ascens i que compta amb la millor defensa de la lliga, van saltar a pista fent valer tot el seu potencial. Els visitants van dominar fins a la primera meitat, van aconseguir donar-li el ritme ràpid de partit que els fa sentir còmodes i van marxar al túnel de vestidors amb un avantatge de tres punts. A la represa, els locals van escurçar distàncies i l'empat a 53 punts abans del darrer quart va deixar vist per sentència el desenllaç. Finalment, després d'alternar cistelles a banda i banda de la pista, el CBA va millorar el seu parcial anotador en el tir lliure i va competir millor, això li va permetre encarrilar la victòria.

En acabar la jornada, el Sènior Masculí ocupa la vuitena plaça a la taula i ja s'ha assegurat la permanència quan encara falten tres partits per tancar la temporada. Cal considerar que l'equip ha sumat dotze victòries i vuit d'aquestes les ha aconseguit en els deu partits disputats en aquesta segona volta. En aquest sentit, Enric Monfort ha declarat que "ens reafirmem en el fet que si no fos pel calvari de lesions que vam patir a la primera volta ara seríem aspirants a l'ascens". El pròxim partit dels argentonins serà el dissabte 27 d'abril amb la vista del Sant Andreu de Natzaret que són els onzens, ja que la competició ha quedat aturada durant dues setmanes per descans.