Notícies
Publicat el 13.03.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
David Vacas: 'Ataquem i defensem tots junts'

El FC Argentona és el quart classificat després de golejar al St. Andreu de la Barca (5-1)

fcargentona2018_faldogran

Plàcida victòria dels quadribarrats que van oferir a l'afició un recital de gols (5-1) i bon joc davant del Sant Andreu de la Barca. Des de l'inci del partit que David Vacas no va parar de generar perill i ell mateix va ser l'encarregat d'obrir la llauna al minut vint de joc. El domini aclaparador de l'equip i una espectacular volea de Javi abans d'acabar la primera part, evidenciaven que els tres punts es quedarien a Argentona. A la represa, Albert Coca va sumar una altra diana i Cristian va dedicar dos gols al seu company Gregorio Buitrago "Buitre". Vacas ha explicat a Ràdio Argentona que aquest detall es deu al fet que "Buitre" deixa l'equip per motius personals: "És el jugador veterà que tot equip necessita perquè aporta valuosos consells, el trobarem a faltar".

El Fc Argentona és el quart classificat i només el separen cinc punts de la posició de promoció. Vacas no només s'ha mostrat satisfet per la temporada que estan realitzant sinó que té l'ambició de pujar de categoria. Segons el jugador, la clau de l'èxit dels bons resultats de l'equip són perquè "Ataquem i defensem tots junts". A falta de 10 jornades per acabar la temporada, Vacas té clara l'estratègia "tot el que queda és complicadíssim però hem de guanyar tots els partits, sigui contra qui sigui". Aquest diumenge a les 12 del migdia, els quadribarrats visiten al setè classificat que és el Llefià.