Notícies
Publicat el 26.11.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Victòria somiada del CBA davant del Jet Sermatec (79-42)
Les argentonines falquen la segona plaça en un partit on van exhibir una defensa infranquejable i un atac demolidor amb 13 triples
senior femení cba 2019

El sènior femení va aconseguir la cinquena victòria consecutiva davant la visita del Jet Sermatec (79-42). Les locals van sortir a pista molt mentalitzades i ràpidament van agafar el control del partit amb dos parcials favorables de 8-0 per tancar el primer quart amb un avantatge de nou punts. El segon quart van reafirmar la superioritat en el joc i van ampliar la distància fins als setze punts. A la represa, la defensa en zona visitant va propiciar l'exhibició groc-i-negre en el tir exterior, ja que amb cinc triples, quatre d'ells consecutius, ensorraven les aspiracions de les terrassenques. En l'últim període les argentonines van retornar a la "Grada Groga" el seu infatigable suport regalant-los un joc al més pur estil "showtime" amb sis triples.

El sènior femení va assolir el repte de no deixar escapar la segona plaça amb aquesta victòria d'autoritat. Més important que el triomf és la imatge que va oferir l'equip demostrant que totes les peces encaixen perfectament i que juntes formen un engranatge amb gran potencial per no posar sostre a l'ambició. En una entrevista a Ràdio Argentona, l'argentonina Laia Famadas, ha posat en relleu que "cadascú va treure el seu punt fort, vam connectar entre totes i per això el partit va sortir a la perfecció". Susanna Portabella i Laura Antoja, tenen el repte d'aconseguir que les seves jugadores no abaixin el llistó i mantinguin el nivell que han demostrat d'ara endavant. El pròxim partit el disputaran diumenge a un quart de vuit del vespre a la pista del Clínica Dental Perallada.