Notícies
Publicat el 01.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Un Argentona lluitador cau davant del Vilassar (1-2)
Els quadribarrats són els últims de la classificació i quan falten set partits per acabar la temporada necessiten una proesa per salvar-se
fc argentona

Aquest dissabte un Vilassar de Mar líder va emportar-se el derbi maresmenc (1-2) i de retruc va enfonsar, una mica més, les esperances dels argentonins de cara a la salvació. A la primera part, els locals van fer un bon treball defensiu i prova d'això són les dificultats dels visitants per fer circular la pilota. Ofensivament els quadribarrats no van saber materialitzar cap del parell d'ocasions que van tenir i a més, van perdre el seu referent en atac quan Rodri va abandonar el terreny de joc lesionat. A la segona part, els visitants van aconseguir batre la porteria en dues ocasions pràcticament consecutives i només una falta picada magistralment per Labiano va fer escurçar el marcador a pocs minuts pel final.

El FC Argentona es troba a una distància d'onze punts de la permanència i set jornades per disputar, per tant necessita la proesa de guanyar tots els enfrontaments i sumar així els punts suficients per intentar salvar la categoria. El jugador argentoní, Adrià Labiano, ha explicat que "ara és el moment de confiar amb nosaltres mateixos, concentrar-nos en fer el nostre joc i competir fins al final". Un dels aspectes positius per afrontar el darrer tram és, segons el jugador, que ara començaran a recuperar companys que han estat de baixa per sanció o lesió. El pròxim partit serà aquest diumenge a les 12 del migdia i els enfrontarà com a visitants al Rubí que és onzè.