Notícies
Publicat el 13.03.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El CBA recupera la moral davant de l'UE Claret (56-50)
Gran reacció de les jugadores que van capgirar el marcador en el darrer quart i van aconseguir retornar a la tercera posició de la classificació

El Sènior Femení va haver de remuntar un marcador advers davant l'UE Claret per regalar una nova victòria a l'afició (56-50). En el primer quart les visitants van aprofitar la manca d'encert local per agafar un avantatge de vuit punts, el qual va quedar reduït a la meitat abans d'anar als vestuaris. A la segona meitat el partit es va igualar, el conjunt groc-i-negre va plantejar una defensa en zona que les gracienques no van poder franquejar i al final del tercer temps l'electrònic reflectia un ajustat 37 a 38. En el darrer parcial les argentonines van mostrar tot el seu potencial competitiu i crescudes en l'adversitat van lluitar cada rebot defensiu alhora que van anotar els dotze tirs lliures que van disposar per finalment endur-se el partit.

La reacció de les jugadores de Susanna Portabella i Albert Pericas en aquest partit ha estat la demostració que les darreres tres derrotes consecutives han estat un miratge. A més, la capitana, Mariona Rovira, ha començat a treballar amb l'equip després d'una lesió que la mantinguda apartada de la pista però que no ha estat impediment per fer costat a les seves companyes als entrenaments i partits. Rovira ha explicat que les derrotes els han afectat psicològicament i per això ha assegurat que "necessitàvem la victòria, l'hem aconseguit en un partit complicat i això ens ha donat un plus de confiança". La següent jornada tindrà lloc diumenge a la pista del Bàsquet Neus a les quatre de la tarda.