Notícies
Publicat el 04.12.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Sènior Femení encarrila una nova victòria a Granollers (61-72)

Un parcial favorable de divuit punts al tercer quart permet a les argentonines sumar la novena victòria de les dotze jornades disputades

seniorfem_faldogran

Aquest dissabte el Sènior Femení del CB Argentona va resoldre la dotzena jornada imposant-se al CB Granollers2 (61-72). El partit va començar igualat però en el segon quart les locals es van fer amb el domini del joc i van marxar al vestuari amb un avantatge de sis punts. Les argentonines van sortir a la represa oferint la seva millor versió i això es va traduir en un parcial favorable de divuit punts. El darrer quart va tornar la igualtat a la pista però les de Susanna Portabella van saber blindar l'avantatge al marcador i van aconseguir la seva novena victòria.

El mateix dissabte i abans del partit, el Sènior femení va participar en el tradicional acte de presentació de tots els jugadors i jugadores que componen el club. La pivot de l'equip, Cristina Masferrer, ha destacat a Ràdio Argentona la bona coordinació que va tenir l'acte, ja que reunia a una vintena d'equips. Masferrer és la més veterana de l'equip, aquesta és la seva segona etapa com a jugadora després d'una aturada de quinze anys i això li permet tornar a gaudir de la màgia de la competició. La jugadora ha aprofitat l'entrevista per dir que "estic molt agraïda a la Susanna Portabella per donar-me aquesta oportunitat, a les jugadores per la seva acollida i a la meva família pel suport incondicional". Tot i que aquest cap de setmana s'atura la competició, Masferrer ja pensa en la visita del Ripollet que tindrà lloc el dissabte 15 de desembre a les sis de la tarda. Aquest enfrontament es preveu molt disputat perquè les rivals són cinquenes a una posició per sota de les argentonines.