Notícies
Publicat el 15.05.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Josep: 'Tenim la primera oportunitat d'aconseguir el play-off'

El FC Argentona guanya (3-2) al Besòs i podrà disputar la promoció a Primera Catalana si dissabte guanya a casa

fcargentonaderbi_faldogran

El FC Argentona va guanyar al CF Besòs-Baró de Viver (3-2) en un partit que a la mitja hora de joc perdia per 0-2. Ni la pluja ni el ràpid resultat advers, va desanimar una plantilla que ara depenen d'ells mateixos per disputar i aconseguir una fita històrica pel club. Així doncs, amb els gols d'Albert Coca i Cristian, van aconseguir posar l'empat el marcador abans de finalitzar la primera part i començar la segona com si fos un partit nou. A la represa, els argentonins van buscar porteria insistentment alhora que van impedir els contraatacs del rival. Finalment va ser Tejedo, qui a quatre minuts del final, va posar la pilota al fons de la porteria.

Al final del partit, la sensació era que els quadribarrats havien aconseguit més que els tres punts, ja que amb una nova victòria s'asseguren matemàticament l'oportunitat de disputar el play-off d'ascens. Tanmateix, l'Argentona encara tindrà opcions d'ascendir directament a Primera Catalana si guanya els dos partits que queden i el líder no en guanya cap dels dos. És així perquè la Guineueta té 69 punts i el gol averaix favorable front un Argentona amb 66 punts, seguit del Mataró amb 63, l'Europa amb 62 i el Sant Pol amb 60. Precisament, el proper rival dels quadribarrats serà el St Pol (5è classificat) a casa i el darrer partit serà al camp del Sarrià (7è classificat). En canvi la Guineueta jugarà al camp del Montcada (13è classificat) i rebrà el Llavaneres (17è) que ja ha perdut la categoria. El FC Argentona tindrà la primera oportunitat d'assegurar-se la promoció, aquest dissabte a les 17h al Municipal d'Argentona.