Notícies
Publicat el 11.02.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'Argentona cau a casa davant La Jonquera i es complica la vida (0-2)
Els argentonins es deixen prendre la cartera encaixant dos gols en els darrers minuts de partit
fc argentona

Aquest dissabte el Fc Argentona es va quedar sense puntuar davant la visita de la Unió Esportiva La Jonquera (0-2). Els dos equips van saltar al camp amb la complicada situació de la zona de descens, i per tant, amb la mateixa necessitat de sumar punts. No obstant això, van ser els argentonins qui van dominar el joc i van tenir el partit sempre controlat, ja que no van regalar cap opció als visitants. El treball defensiu local no generava dubtes, més aviat mancava encert en l'àmbit ofensiu però amb l'esperança que Planas culminaria alguna jugada o Rodri mataria el partit en algun contraatac. Contràriament, van ser els visitants qui a vuit minuts pel final van estrenar el marcador i en la jugada següent van sentenciar el partit amb un gran gol.

El FC Argentona encara no sap el que és guanyar en aquesta segona volta, ha sumat dos empats dels quatre partits disputats i segueix penúltim amb divuit punts. Tot i que només els separen sis punts de la zona de permanència, després d'aquesta derrota a casa davant d'un rival directe, la sensació és que s'ha deixat escapar una bona oportunitat per sumar punts. El jugador quadribarrat, David González, ha afirmat que "necessitem guanyar dos partits per agafar més confiança i demostrar a tothom que no estem morts". Aquest dissabte a les quatre de la tarda encetaran la jornada 22 al camp del Lloret. Els locals són sisens a la taula i al partit d'anada van marxar d'Argentona deixant el marcador amb un escandalós 0-7.