Parini: ‘Vam sortir convençuts i mostrant un nivell de joc increïble'

L'Argentona capitalitza el derbi maresmenc guanyant 1 a 3 al Mataró

parini_faldogran

Fotografia: Carles Moliné

Cinc minuts va trigar l'Argentona a posar-se per davant al marcador, un gol de penal de Cristian Pérez va ser l'inici de l'assalt al Carles Padrós. El jugador Javier Fernández "Parini" ha explicat a Ràdio Argentona que “Vam sortir convençuts i mostrant un nivell de joc increïble”. Els quadribarrats van desplegar ràpidament el seu potencial, amb un bon control del partit i sent l'únic equip que va generar perill durant la primera part. A la represa, els argentonins van eixamplar el marcador i malgrat que el CE Mataró va retallar distàncies a cinc minuts del final, Cristian va rematar el partit amb el definitiu 1-3.

El FC Argentona sempre ha guanyat els derbis oficials al camp de l'equip groc-i-negre (0-5 a la temporada 2011-12 i 0-2 a la del 2012-13) i enguany els irreductibles han tornat a reproduir la història entre David i Goliat. Parini ha agraït el suport de l'afició quadribarrada que es va desplaçar a Mataró, ja que amb el seu alè van sentir-se com a locals durant tot el partit. La propera jornada es disputarà dissabte 2 de desembre a les 17h al Municipal on rebran la visita del Districte 030. El filial del Sant Andreu ocupa la cinquena plaça amb 25 punts i l'Argentona és vuitè amb 22 punts.