Notícies
Publicat el 15.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'Argentona amb deu jugadors perd amb el Girona (2-3)
Sergi Nogueras va veure la segona groga abans d'acabar la primera part però l'Argentona va seguir lluitant fins al final
fc argentona

Aquest dissabte el FC Argentona va caure derrotat davant la visita del Girona B (2-3). Els locals no es van deixar intimidar pels segons de la taula i al minut deu del partit, David Villanueva, va estrenar el marcador. La reacció dels visitants no es va fer esperar i a la mitja hora de joc, els gironins ja havien donat la volta al marcador (1-2). Poc abans de la mitja part, l'àrbitre va ensenyar la segona groga a Sergi Nogueras que va haver d'abandonar el terreny de joc. A la represa, els gironins van marcar el tercer gol però els locals, tot i la inferioritat numèrica, van retallar distàncies deixant el 2-3 final.

Els argentonins són últims a la classificació i a falta de cinc partits necessiten quinze punts per aspirar a la permanència. El capità, Eduard Benedito, ha explicat que un dels motius d'aquesta situació és que al llarg de la temporada s'han vist molt afectats per les lesions. En aquest sentit ha puntualitzat que "les lesions han estat llargues i han afectat la base de l'equip perquè han recaigut especialment sobre els jugadors que s'han mantingut de l'equip de l'any passat". Aquest cap de setmana no hi haurà jornada de futbol perquè la competició s'atura amb motiu de Setmana Santa. El pròxim partit dels argentonins serà diumenge vint-i-vuit al camp del Llagostera.