Ajuntament d'Argentona / Ràdio Argentona / El FC Argentona empata al camp del Palamós (1-1)
El FC Argentona empata al camp del Palamós (1-1)

Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp

Els argentonins arranquen un punt davant el Palamós gràcies a un gol en el temps afegit

FCAsetembre18_faldogran

El FC Argentona empata (1-1) al camp del Palamós fent un partit molt seriós, controlant el joc i disposant de diverses ocasions. Després d'una primera part igualada i sense gols, van ser els locals qui van avançar-se al marcador però els argentonins no van abaixar els braços sinó que van disputar els millors minuts del partit. El conjunt quadribarrat va mostrar la seva cara més ofensiva i David Villanueva, que feia deu minuts que havia entrat al terreny de joc, aconseguia el premi a la insistència col·lectiva, enviant la pilota al fons de la porteria del Palamós.

Els de Chava Jiménez han tornat de Palamós amb un punt més a la classificació, abandonant la posició de cuer però sobretot han tornat reforçats de confiança després de la bona imatge mostrada davant d'un equip històric del futbol català. El jugador David Villanueva ha explicat que "només és un empat però ens ajuda a creure amb nosaltres". Els quadribarrats encara no saben el que és guanyar a Primera Catalana i són penúltims a la taula però el jugador afirma que els resultats són pitjors que el joc desplegat fins ara. El pròxim partit serà dissabte a les 17h i el FC Argentona rebrà la visita del Sant Cugat FC, sisè classificat.