Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Dídac Bancells: 'Seguirem competint i lluitant com sempre hem fet'

El FC Argentona estrena l'any amb una victòria a domicili a Sant Pol (1-2)

fc argentona canyelles faldogran

Els quadribarrats han començat el 2018 amb una victòria al camp del Sant Pol amb gols de Josep i Cristian (1-2). Els homes de Chava Jiménez han mostrat una vegada més que davant l'adversitat ofereixen la seva millor versió, ja que és contra els rivals que tenen per sobre la classificació que han aconseguit els millors resultats. Els argentonins van acabar l'any en vuitena posició i s'han enfrontat a un Sant Pol que arribava quart a la taula. Després d'aquesta victòria, el FC Argentona és seté amb vuit victòries dels setze partits disputats i amb només cinc punts per sota del líder.

Dídac Bancells ha assegurat que enceten l'any amb la mateixa voluntat que l'anterior "seguirem competint i lluitant com sempre hem fet". L'única novetat en aquest sentit és que l'equip s'ha reforçat amb la incorporació de l'argentoní Borja Montejo. Aquest jugador va debutar contra el Sant Pol on va poder disputar tota la segona part. Bancells ha dit d'ell "és un regal de reis, una bona incorporació que ens ajudarà molt". El pròxim partit serà dissabte a les 17h al Municipal d'Argentona davant del Sarrià, el darrer enfrontament de la primera volta.