Notícies
Publicat el 15.10.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Segon empat consecutiu del FC Argentona

Els quadribarrats empaten a casa (1-1) davant del Sant Cugat i certifiquen una millora de joc i resultats

FCAsetembre18_faldogran

El FC Argentona aconsegueix un punt (1-1) davant la visita d'un Sant Cugat en un encontre que va tenir lloc dissabte a les 18 hores al camp municipal. Al minut 25 del partit, Albert Coca posava els quadribarrats per davant al marcador però només un minut més tard, fruit d'un error col·lectiu, els santcugatencs també marcaven. Els de Chava Jiménez van lluitar fins al final per aconseguir la victòria davant del sisè classificat, però el partit va finalitzar amb l'empat a un gol. Els argentonins sumen el segon empat consecutiu i són els penúltims de la taula.

El porter del FC Argentona, Joan Guillamat, ha explicat a Ràdio Argentona que va ser un enfrontament intens davant d'un rival dur i que van tenir ocasions per emportar-se la victòria. En referència a l'evident millora en el joc, Guillamat considera que el conjunt ha trobat la línia a seguir per la resta de temporada i ha assegurat que "l'equip ja sap com ha de competir i amb l'esforç que hi posem arribarà la primera victòria". El pròxim partit dels argentonins serà dissabte 20 d'octubre a les 16:45 hores al camp de la UE Vic, que és l'onzè classificat i no ha encaixat encara cap derrota a casa.