Notícies
Publicat el 18.04.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La remuntada in extremis de l'Argentona, el vídeo més vist d'aquesta Setmana Santa
Els quadribarrats van marcar el gol de la victòria davant l'Arenys en el darrer minut del partit

En la darrera jornada de Tercera Catalana, el Fc Argentona disputava un partit crucial a casa contra l'Arenys de Mar per seguir amb la lluita per l'ascens. Només dos punts els separaven dels colíders Districte 030 i el Young Talent que a més, s'enfrontaven entre ells després del partit de l'Argentona i els quals acabarien repartint-se els punts.

A quinze minuts per acabar el partit, l'Argentona es quedava amb un jugador menys i l'empat (2-2) semblava inamovible. Tanmateix, Ràdio Argentona no vam deixar de creure en aquest equip i mòbil en mà, vam poder immortalitzar l'èpica. Un córner a favor de l'Argentona al darrer minut, que Sergi Nogueras es va encarregar d'enviar al fons de la xarxa amb el cap, provocant així l'èxtasi i el deliri de tots els presents. Després de la victòria per 3-2, els quadribarrats ocupen ara la tercera posició de la taula amb 62 punts, els mateixos que tenen els dos equips que ocupen la segona i primera posició.