Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Els formularis
Taller "Adolescents i pantalles, com actuar?"

Des de la Regidoria de Serveis Socials, amb el suport de la Diputaciķ de Barcelona, s’oferirā  un taller formatiu prāctic, participatiu i dināmic  per a pares i mares de cicle superior de primāria i la ESO.

Aquest taller  va adreįat a pares i mares motivats per abordar les diferents situacions i dificultats que es puguin produir en la vida quotidiana dins l’āmbit familiar en relaciķ a l’ús responsable de les Noves Tecnologies (TIC) .

El taller es realitzarā els propers dies 8 i 15 de novembre de 18.00 a 20.00 hores a la Sala d’Actes de l’Ajuntament d'Argentona.

Les sessions  abordaran  els següents temes:

  • Les TIC, avantatges i inconvenients. Indicis d’ús problemātic
  • Normes i límits per fer un ús adequat de les TIC. Comunicaciķ familiar.


Aquest taller és gratuīt i  té places limitades. Inscripcions per ordre de sol•licitud del 15 al 26 d’octubre de 2018.

Dades personals
*
*
*
*
*
*

Si desitja fer d’altres comentaris relacionats amb aquest o d’altres assumptes, pot posar-se en contacte amb la regidoria de Serveis Socials trucant al 93 797 49 00 o bé enviat un correu electrōnic a oliveraspc@argentona.cat. Moltes grācies per la seva participaciķ

* D´acord amb l´article 13 del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d´abril de 2016, relatiu a la protecciķ de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulaciķ d´aquestes dades, les vostres dades seran tractades per part de l´Ajuntament d'Argentona, com a responsable d´aquestes.

T'ha estat útil aquesta informaciķ?  Sí  No