Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Atenciķ Social

serveissocialsEs tracta d’un servei  en el que s’atenen aquelles persones i/o famílies que es troben en una situaciķ de vulnerabilitat o necessitat social.  Des d’aquest servei els professionals porten a terme una sčrie d’actuacions que permeten millorar la integraciķ social de les persones i reduir situacions de desigualtat. Les persones ateses tenen un professional o una professional de referčncia que els acompanyarā en tot el procés d’atenciķ social.

EMERGČNCIES SOCIALS

És un servei que tracta de donar resposta a les situacions d’emergčncia social en el moment que sorgeixi. Estableix un procediment concret que garanteixi l’atenciķ d’aquestes demandes que no poden esperar a ser ateses dins del torn de visites ordinari.
     
Sķn considerades situacions d’emergčncia social:

  1. Pčrdua d’habitatge immediata (desnonaments, accidents).
  2. Crisis psiquiātrica aguda o derivada d’un consum de tōxics en la qual es produeix una situaciķ de risc per la integritat física de la persona o de tercers.
  3. Problema greu de salut en una persona amb poca o nul•la autonomia personal.
  4. Violčncia domčstica.
  5. Maltractament infantil
TAULES D’ENTITATS

Es tracta d’un espai d’intercanvi  i de treball en xarxa entre  els Servei socials bāsics i les entitats socials municipals amb l’objectiu de millorar el suport i l’atenciķ de les persones en relaciķ a la cobertura de les necessitats més bāsiques. La finalitat d’aquest projecte es poder oferir un servei de més qualitat al ciutadā.